Over ons

Breadcrumbs

Leuk dat u geïnteresseerd bent in VHB Elektro Service. Hieronder leest u meer over wie wij zijn, hoe we te werk gaan en wat wij belangrijk vinden.

VHB Elektro Service is een elektrotechnisch installatie bedrijf uit Barendrecht. Wij werken met plezier in deze regio en omstreken. Inmiddels bestaan wij al 35 jaar en daar zijn we trots op. In deze jaren hebben wij een hoop ervaring en vakkennis op gedaan. Samen met ons team van professionele monteurs realiseren wij dan ook graag uw elektrische installatie. Of dit nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing van bedrijfspanden, winkels, scholen en woning. 

Binnen ons bedrijf zijn er een aantal punten waar we graag aandacht aan geven. Veiligheid staat ten allertijden voorop. Al onze medewerkers hebben een VCA-diploma en alle veiligheidsvoorschriften worden opgevolgd. Daarnaast vinden wij het ook meer dan belangrijk dat ervaring en kennis wordt doorgeven. Dat is de reden dat VHB Elektro Service staat ingeschreven als een erkend leerbedrijf en staan wij altijd open voor leergierige studenten. 


Wat kunt u verwachten van ons?

  • 35 jaar ervaring & vakkennis
  • Service van hoge kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Zorgvuldigheid

Daarnaast zijn we lid van Techniek Nederland en erkend installateur (InstallQ).  
Mochten er nog vragen zijn. Neem dan gerust contact met ons op.